Faq’s

POR TU SEGURIDAD, RECUERDA:
  • Per mantenir la seguretat dels visitants, l’aforament de l’exposició s’ha vist reduït i és obligatori triar dia i hora per a la visita.
  • És obligatori l’ús de mascaretes.
  • Recorda’t de mantenir la distància de seguretat recomanada (1,5 m).
  • Utilitza els gels desinfectants que trobaràs a la teva disposició i/o renta’t les mans amb freqüència.
  • Per la teva seguretat, el servei de guarda-roba està tancat.
  • No es permet l’entrada amb bosses, maletes o similars de més de 35 x 35 cm ni amb paraigua (excepte plegables).
No es permet l’accés a l’exposició amb cotxets o cadiretes infantils. Les motxilles porta-nadons sí que estan permeses. Al recinte hi ha un pàrquing de cotxets a la disposició dels visitants.
Per normes de seguretat sanitària, el servei de guarda-roba està tancat. No està permès entrar a l’exposició amb: menjar, beguda, cotxets o cadiretes infantils, motxilles grosses, maletes, cascos de moto, bicicletes, monopatins o qualsevol altre mitjà de transport amb rodes. Les motxilles porta-nadons sí que estan permeses.
El temps mitjà de la visita és aproximadament d’una hora i mijta. Consulta els nostres horaris per planejar la visita amb el temps suficient per poder veure-la tota!
No hi ha una edat mínima d’accés a l’exposició. Els nens de fins a 3 anys podran accedir de manera gratuïta a l’exposició sol·licitant prèviament l’entrada a la taquilla i acudint-hi degudament identificats. Els nens de fins a 16 anys hi han d’anar acompanyats d’un familiar adult.
No està permès introduir menjar i beguda a dins de l’exposició.
Vols comprar un record per endur-te a casa? Al final de l’exposició hi trobaràs una botiga fantàstica amb una gran varietat de productes exclusius i relacionats amb l’exposició.
Per a assumptes de premsa, fotos oficials i qualsevol altra consulta, posa’t en contacte amb el nostre equip de PR escrivint a gustavo@soldout.es
Està permès fer fotos per a ús personal i no comercial. Assegura’t de treure el flaix, ja que pot molestar els altres visitants. Queda prohibit l’ús de trípodes, monopeus i pals de selfies dins de l’exposició.
De dimarts a diumenge de 10:00 a 20:00 h. Dilluns tancat excepte festius | Últim passi 1 hora i mitja abans del tancament. Aquestes dates i horaris poden estar subjectes a canvis. Si us plau, consulta el calendari durant el procés de compra en aquest mateix web abans de la visita.
Per garantir una visita agradable a tots els visitants, l’accés a l’exposició s’organitza en passis o slots cada mitja hora. Cal seleccionar una hora i un dia determinats a l’hora de comprar les entrades i organitzar la visita. Quan accedeixi a l’exposició, el visitant es podrà estar l’estona que vulgui a dins. El temps mitjà de la visita és d’1 hora i mitja.
En aquest cas, intentarem deixar-te entrar al passi següent, sempre subjecte a la disponibilitat de l’aforament. Et recomanem que arribis amb puntualitat, ja que no podem garantir l’accés a l’exposició fora de l’horari indicat a l’entrada quan l’aforament està complet
L’exposició és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i es permet l’ús de cadira de rodes.
Disseny Hub Barcelona Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 08018 – Barcelona
Edificio Disseny Hub Barcelona Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 08018 Barcelona Metro: Línea 1 (Glòries) Autobús: Líneas 7, 192, V23, V25 y H12 Tranvía: T4, T5, T6 (Glòries) Estaciones de Bicing: Av. Meridiana, 66; Bolívia, 76 Tren: Renfe-Rodalies de Catalunya: líneas R1, R3, R4 y R12/Arc de Triomf y líneas R1, R2 y R11/El Clot-Aragó Aparcamientos: Ona Glòries (Ciutat de Granada, 173-175), Centro Comercial Glòries (Av. Diagonal, 208)
Tens qualsevol dubte sobre l’exposició? Si us plau posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent formulari. Si tens dubtes sobre les teves entrades, contacta amb info@banksyexhibition.es Si vols contactar amb el departament de premsa escriu a gustavo@soldout.es Si vols contactar amb el departament de grups escriu a ventas@soldout.es
BANKSY. THE ART OF PROTEST
Ara an
DISSENY HUB BARCELONA
Comprar entrades